Fotoboek met herinneringen

Gepost op: 20 augustus 2018

De meeste mensen hebben een hoop foto's in hun bezit. Bij elke vakantie en andere (bijzondere) gelegenheden worden vaak volop foto's gemaakt. Of misschien maak je wel foto's van de ontwikkeling van jullie kind. Dat iedereen zoveel foto's heeft komt omdat de meeste de beschikking hebben over een smartphone of een kleine, handige camera. Mede daarom is fotograferen een stuk toegankelijker geworden. Helaas worden de foto's vaak gemaakt en vervolgens weinig mee gedaan. Dat is jammer van de foto's waar vaak herinneringen aan vast zitten. Een mooie manier om toch deze herinneringen te bewaren is door middel van een fotoboek. Zo kun je de foto's bundelen in een extra dik fotoboek, waar je wanneer je maar wilt rustig door kan bladeren. In dit artikel volgen wat tips die je kan volgen als je een fotoboek wilt gaan maken. 

Categoriseren   

Je kunt het beste beginnen met de foto's te gaan ordenen. Als de foto's nog op de smartphone en/of camera staan, kun je deze overplaatsen naar de computer. Je kunt ervoor kiezen om een fotoboek online te maken, of de foto's af te drukken en zelf in een fotoboek te plakken. Je kunt dit eventueel ook via de smartphone uitvoeren. Vervolgens kun je de foto's op delen in verschillende categorieën. Zo kun je makkelijker verschillende fotoboeken maken waar telkens een ander thema centraal staat, op deze manier blijft het overzichtelijk. Bijvoorbeeld categoriseren in vakanties en de babyperiode van een kind. Je kunt het indelen in de categorieën waarin jij foto's hebt.   

Mooiste foto's

Mooie foto's hoeven niet de beste kwaliteit foto's te zijn, het kunnen ook foto's zijn waar de mooiste herinneringen aan kleven. Kies voor foto's die van toegevoegde waarde zijn. Zo heb je straks een fotoboek waar je met een goed gevoel in kan bladeren, waar je om kan lachen en huilen. Bij een grote hoeveelheid dierbare foto's kun je kiezen voor een extra dik fotoboek. Zo kun je alles bundelen op een manier die jij mooi vindt.  Je kunt ook een extra dik foto boek laten maken door Fotogoed b.v.

Jouw fotoboek   

Of je nu zelf gaat plakken of online gaat ontwerpen, een fotoboek is een heel persoonlijk bezit. Je kunt zelf bepalen wat erin komt en op welke manier. Ook kun je er eventueel nog wat tekst bij voegen. Elk fotoboek is uniek en vol met foto's die er voor jou toe doen. Dat maakt een fotoboek tot een mooi bezit. Alle los slingerende foto's gebundeld in een boek door jou ontworpen. Waar je, als je wilt op elke moment door heen kan gaan om de foto's te bekijken.

Delen  

Archief


Recente artikelen


Categorieën